HLW in beeld

Een kijkje in het HLW

Nieuwsgierig naar het HLW? Kun je niet wachten tot de open avonden? Bekijk hier alvast de filmpjes die we van het HLW hebben gemaakt. Allereerst vertellen brugklasleerlingen je over hun ervaring op het HLW.


Virtuele tour

En we hebben een virtuele tour gemaakt. Klik op de video om te zien hoe ons mooie gebouw eruit ziet.

Je mentor maakt het verschil op het HLW!

Bij ons op school is je mentor heel belangrijk. Deze helpt je met het 'leren leren' en houdt samen met jou goed in de gaten hoe het met jouw vorderingen gaat. Samen stel je een plan op om je nog beter te laten presteren. Hoe dat werkt, zie je in de video.

 

Opstromen? Het HLW haalt het beste uit jou!

En wist je dat het HLW specialist is in opstromen? Door onze begeleiding op maat halen we samen het beste uit jou. Bekijk de video, waarin leerlingen vertellen over hun opstroming.

 

Blended Learning

Blended learning betekent dat je met een laptop werkt, maar ook met gewone boeken. Met de laptop kun je zelfstandig werken: extra oefening om je uit te dagen, je verder te verdiepen of om je extra te ondersteunen. Zo kan iedereen op het eigen niveau leren. Wel blijven de boeken leidend in de lessen. Kies je voor blender learning, geef dagdan aan bij de inschrijving. Bekijk de video.

 

Hallo Wereld, alleen op het HLW

Hallo Wereld is een extra dat alleen het HLW kent. Bij Hallo Wereld kies je naast de verplichte vakken drie maal per jaar een extra vak. Het aanbod is groot, dus er is altijd wel iets bij dat bij jou past. Bekijk de video en ontdek wat Hallo Wereld jou kan bieden.

 

Tweetalig Onderwijs iets voor jou? Op het HLW kan het!

Tweetalig Onderwijs (TTO) past helemaal bij het idee van Hallo Wereld. De helft van de vakken krijg je in het Engels en er is veel aandacht voor Europa en de rest van de wereld. Het is een extra uitdaging en een mooie investering in jouw toekomst. Bekijk de video en ontdek hoe leerlingen TTO ervaren.

Meer video's bekijken? Ga naar ons YouTube kanaal.