Boom goes the dynamite

Eindelijk weer eens een voorstelling met de brugklassen en ze waren er verrukt van:
“Het begin was leuk, omdat ze al begonnen waren toen we de zaal binnen kwamen”, “Ze zijn echt heel lenig! Knap dat ze de radslag konden.”
Boom goes the dynamite is een energieke dansvoorstelling over aandacht kapen, omdat het gezelschap MAN || CO merkt dat dat constant gebeurt. Hoe vaak per dag gaat je aandacht naar notificaties, je socials, reclames of gesponsorde berichten? Hoe vaak raken we verdwaald in whatsappjes, grappige memes, terwijl je alleen maar wilde weten hoe laat het was. Voor je het weet ben je weer afgeleid en ben je even je doel uit het oog verloren. Maar wat is een wereld zonder afleiding? En hoe kan je afleiding naar je eigen hand zetten? Rechtstreeks op je doel af is toch ook maar saai.

De vier leden van het danscollectief zijn allen afgestudeerd aan de Moderne Theaterdans opleiding van de AHK. Hun missie is om een grote groep mensen in aanraking te brengen met en te enthousiasmeren voor het dansgenre. Dat hun dat lukt met onze brugklassen blijkt uit nog meer uitspraken van deze groep:

“De reclame tussendoor was leuk, dat was echt verassend”, “Het einde vond ik mooi. Toen ze elkaars handen vasthielden”, “Echt goed dat ze de hele tijd zo geconcentreerd waren”, “Leuke personages! Ze speelden geloofwaardig.”

Kortom een succesvolle culturele activiteit.