8+ project

Het HLW 8+ project gaat weer van start!

Wat is het?
Voor enthousiaste groep 8 leerlingen heeft het Hervormd Lyceum West het 8+ project ontwikkeld. Tijdens dit project bieden wij je twee middagen bij ons op school aan met leuke en leerzame lessen in diverse vakken. Ook krijg je een opdrachtenboek mee om zelfstandig thuis of op de basisschool aan opdrachten te werken.

Docenten van het HLW begeleiden je per email bij het maken van de opdrachten uit het opdrachtenboek met tips en aanwijzingen. Je kunt vragen mailen aan de docent en je ontvangt persoonlijke feedback op de gemaakte opdrachten.

De derde middag wordt een feestelijke afsluiting: de HLW-Experience. In groepjes ga je, onder begeleiding van bovenbouwleerlingen, met elkaar de strijd aan om een groot HLW-mysterie op te lossen. De opdrachten die je deze middag krijgt, staan in het teken van ons Hallo Wereld-concept.

Wanneer?
De data voor de middagen zijn:

  • De data voor de middagen zijn:
    · 8 december 2021· 26 januari 2022· 2 maart 2022

Alle drie de middagen duren van 14:45 uur tot ca. 16:45 uur

Geen kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel moet je kunnen beschikken over een computer met internetverbinding thuis of op school. Verder gaan we er vanuit dat je alle drie de middagen aanwezig bent.

Heb je interesse in het project? Vraag je juf of meester om je in te schrijven.

Hoe inschrijven?
Je kunt je tot en met vrijdag 19 november aanmelden via jouw groep 8 docent of IB’er via :

  • Naam van de basisschool
  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum
  • Voorlopig basisschool advies
  • Emailadres van leerling en ouder
  • Keuze voor het reguliere 8+ project of het TTO 8+ project

Zoals de situatie nu is omtrent COVID-19, kan het 8+ project gewoon plaatsvinden. Mocht er toch een wijziging komen dan zullen wij het 8+ project aanbieden in een aangepaste vorm. Wij hopen op je begrip hiervoor.  Voor vragen over het project kun je mailen naar: f.ruygrok@hlw.nl.

Met vriendelijke groet,

Mw. F. Ruygrok en mw. S. Hadouchi

Coördinatoren 8+ project

 

 

img_0200aimg_0179a