8+ project

Jaarlijks organiseren wij voor ambitieuze en slimme groep 8 leerlingen, die staan te popelen om naar de middelbare school te gaan, het 8+ project.

Wat is het 8+ project?
Via onze elektronische leeromgeving (ELO) Magister bieden wij jou en andere ambitieuze leerlingen leuke, interessante en uitdagende i-lessen (internet- lessen) in diverse vakken aan. Deze i-lessen  kun je zelfstandig maken, thuis of op de basisschool. De lessen zijn op H/V en V niveau.
Docenten van het HLW begeleiden je via Magister bij het maken van de opdrachten met tips en aanwijzingen. Vragen kun je mailen aan de docent die je vragen beantwoordt en je persoonlijke feedback op de gemaakte i-lessen geeft.

Daarnaast nodigen wij alle deelnemers een paar middagen uit op het HLW. Je volgt dan lessen die voorbereiden op en aansluiten bij de i-lessen. De middagen vinden dit jaar plaats op:

  • woensdag 2 november 15.00 tot ca. 16.30
  • woensdag 30 november 15.00 tot ca.16.30
  • woensdag 18 januari 15.00 tot ca. 16.30

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel moet je kunnen beschikken over een computer met internetverbinding thuis of op school. Na afloop van het project krijg je een certificaat.

Aanmeldingen gaan via de basisschool.

 
img_0200aimg_0179a