8+ project

Jaarlijks organiseren wij voor ambitieuze en slimme groep 8 leerlingen, die staan te popelen om naar de middelbare school te gaan, het 8+ project.

Tijdens het 8+ project bieden wij je twee middagen met leuke, interessante en uitdagende lessen aan. Ook krijg je een map mee met opdrachten om zelfstandig thuis of op de basisschool te maken. Docenten van het HLW begeleiden je per email bij het maken van de opdrachten met tips en aanwijzingen. Je kunt ze dus ook zelf per mail vragen stellen.

De derde middag is een feestelijke afsluiting: de HLW-Experience. In kleine groepen ga je, onder begeleiding van bovenbouwleerlingen, met elkaar de strijd aan om een groot HLW-mysterie op te lossen. Het hele schoolgebouw is jouw onderzoeksterrein. De opdrachten die je deze middag krijgt, sluiten aan bij ons Hallo Wereld-profiel.


Het gewone 8+ project  of het TTO 8+ project?
Net als vorig jaar kun je kiezen uit:

  • het gewone 8+ project (vwo-niveau) óf
  • het TTO 8+ project (havo/vwo-niveau).

Bij het TTO 8+ project krijg je alle lessen en opdrachten in het Engels. Een échte uitdaging en dé mogelijkheid om eens goed kennis te maken met Tweetalig Onderwijs!


Wanneer?
De data voor de middagen van het 8+ project zijn dit jaar:

Woensdag 27 november 2019 

Woensdag 11 december 2019

Woensdag 15 januari 2020

Alle middagen duren van 14.45 uur tot ca. 16:45 uur


Aanmelden?
Je kunt je aanmelden via jouw juf of meester van de basisschool. Alle basisscholen hebben een brief gehad. Weten ze er bij jou op de basisschool niets van, dan kun je hier de brief downloaden.

Aanmelden moet voor 15 november 2019.

Voor algemene vragen over het project kunt u mailen naar: f.ruygrok@hlw.nl of s.hadouchi@hlw.nl.

Voor TTO-vragen kun je terecht bij de TTO coördinator, dhr. Atsma, e.atsma@hlw.nl

img_0200aimg_0179a