Even voorstellen: Onze nieuwe rector Mw. Cora Blom
HLW Ontdekken- Durven- Doen

Met ingang van 1 februari ben ik de trotse rector van deze prachtige school in Amsterdam Nieuw-West.  Het HLW is een stoere school waar leerlingen kansen benutten om het beste uit zichzelf te halen en de school verlaten met een diploma passend bij hun niveau. Dankzij een zeer betrokken en kundig team worden onze  leerlingen  opgeleid tot  kritische zelfbewuste jongvolwassenen die vol vertrouwen hun eigen weg in de maatschappij vinden. Dit spreekt mij enorm aan, ik ben zelf een zogenaamde ’stapelaar’ en kwam op het juiste moment in mijn schoolcarrière docenten tegen die mij uitdaagden om mijn talent te ontdekken en te durven geloven in mijn eigen mogelijkheden om vervolgens er ook iets mee te doen! Mede dankzij hen ben ik nu rector van het HLW.

Vanaf de eerste dag voel ik me erg welkom. Ik kan me goed voorstellen dat de leerlingen die het volgend schooljaar starten op het HLW zich snel thuis voelen bij ons op school.

Ik kijk enorm uit naar een nadere kennismaking met iedereen die betrokken is bij de vorming en opleiding van de  leerling op het HLW. Laten we samen deze stoere school, waar gewoon opleiden niet genoeg is, nog mooier en beter maken.

Cora Blom